Hur tror ni att mina hästar är att rida?
Birna Olivia Agnarsdóttir

Ååh var ska jag börja? ;)
Självklart tänker jag inte döma utfrån bilder men om jag ska säga hur jag tror dina hästar är i ridning så vill jag först och främst säga att jag tror att båda hästarna är riktigt roliga att rida, på sina sätt!
Bronco, eller Brimir, ser riktigt fin ut. Jag tror själv att han är en häst som de flesta kan rida utan så mycket krav. Snäll, tillgiven och mysig verkar han. Dock så tror jag att det behövs mycket från ryttarens sida om han ska jobba på riktigt bra. Stadiga skänklar (ben och händer) men ändå bestämd. Regler utan att gå för hårt.
Reimar tror jag är en hel del mycket svårare. Åtminstone till en början. Ni har nog skapat ett starkt band men i och med skadan så har ni nog inte hunnit komma så långt som ni hade kunnat. Det ser oftast riktigt bra ut, men jag tror också att det ligger mycket jobb bakom det och att du som ryttare måste vara riktigt duktig för att få hästarna att jobba rätt. Lika som med Bronco så tror jag att Reimar behöver stadiga skänklar och en ryttare som är bestämd men ändå inte för mycket och som är duktig på att belöna det som är rätt. Hästens form är något man kan jobba på i flera år. Ibland går det bättre och ibland sämre. Jag vet ju i och för sig inte hur dina hästar går bäst eller hur mycket ni jobbar på det men om man kollar på filmerna så ser det verkligen lovande ut, framför allt när allt sitter perfekt.
Säger absolut inget för att var taskig, förlåt om du tycker något av det jag sa kändes så. För övrigt så verkar de väldigt välridna och det är ett nöje att titta in på bloggen och följa dig och era framsteg.
Kram Birna :)

Svar: Jag tog absolut inte illa upp och tycker att det var en super bra kommentar!! :))tack för dina fina ord! :) Kram
malinsjolander.se

2013-12-12 @ 15:10:14
URL: http://icelandichorse.webblogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?